Over Kim en TypischKim

 

Hoi! Wat leuk dat je TypischKim bezoekt.

Zoals mijn blognaam doet vermoeden, heet ik Kim. Ik ben een 19 jaar oude Limburgse. Op 25 april vier ik mijn 20e verjaardag!
Ik hou van schrijven en fotografie, dus met een blog ben ik helemaal in mijn element! Verder hou ik van make-up en nagels, kleding, bakken, reizen, boeken lezen en films kijken, en daar zul je dus ook wat over lezen op TypischKim!
Daarnaast ben ik dol op nieuwe talen leren. Op dit moment spreek ik Engels en kan ik me goed verwoorden in het Frans en Duits. Verder spreek ik een beetje Spaans, maar dit wil ik graag nog verbeteren!
Ik hou niet alleen van thee, maar ook van ice tea.
Wij hebben twee Siberische Husky’s waar ik echt onwijs dol op ben, maar ben toch meer een kattenmens.
Verder hou ik van Mexicaans, Grieks en Italiaans eten. En vis. Daar kun je me echt voor wakker maken! Je kunt me ook wakker maken voor tosti’s of een lekkere cocktail ;).
Ik zit graag op het terras met een lekker drankje, maar vind het ook leuk om naar de bioscoop te gaan. Of te winkelen. Of gewoon lekker op de bank te zitten met een boek of film.

TypischKim bestaat sinds 1 januari 2015, maar heeft zo’n twee jaar stil gelegen. Dit kwam doordat ik mijn blog toch maar moeilijk kon combineren met mijn opleiding. Ik studeerde Front Office Manager en Manager Verkoper Reizen. Deze opleiding houdt in dat ik van beroep receptioniste, reisverkoopster en/of manager van die twee beroepen kan worden. Ik ben inmiddels geslaagd voor Manager Verkoper Reizen! Dit diploma mag ik 5 juli 2017 in ontvangst nemen. Op dit moment ben ik nog bezig met mijn Front Office Manager stage.

Ik besteed graag veel tijd aan mijn blog en streef ernaar om iedere dag een artikel online te zetten. Voor nu heb ik nog geen Youtube kanaal. Dit komt omdat ik nog drie maanden op stage ga voor mijn opleiding, en ik dan ook op mezelf ga wonen in een huisje met andere stagiaires op het park. Dan kan ik niet even rustig een video opnemen. Dus vandaar dat ik het nu nog bij bloggen op TypischKim hou! Maar wellicht combineer ik mijn blog met een Youtube kanaal in de toekomst.