Nieuwe lay-out! + diploma-uitreiking!

achtergrondmarmer

Hoera! Typisch Kim heeft een nieuwe lay-out! Ik ben de afgelopen paar dagen achter de schermen bezig geweest met een nieuwe lay-out. Wat vinden jullie ervan? Het is vrij rustig, maar door het perzikkleurige menu oogt het fris. Die vind ik ook erg mooi in combinatie met het grijze marmeren achtergrond!

Over een kleine 2,5 week ben ik klaar met de front office stage. Ik heb hier en daar al gesolliciteerd zodat wanneer ik klaar ben met stage, ik hopelijk al ergens een baan heb. Morgen heb ik een sollicitatiegesprek voor mijn eerste echte fulltime baan!

Gisteren had ik mijn diploma-uitreiking, waarbij ik mijn diploma Manager Verkoper Reizen officieel overhandigd heb gekregen! Zo onwijs blij! Ik heb gisteren dan ook een hele gezellige dag gehad met mijn ouders en zus, omdat ze na de
diploma-uitreiking ook nog een verassing voor me hadden! Ik zal nog een artikel maken over mijn outfit die ik aanhad en mijn make-uplook die ik droeg tijdens de uitreiking!

Maar wanneer ik klaar ben met stage – dus over ongeveer 2 weken – ga ik echt weer bloggen. De afgelopen maand was erg druk met alle bewijsstukken verzamelen en het verslag maken. Maar dat is allemaal in orde! Volgende week vrijdag heb ik mijn praktijkexamen… Spannend! Als ik die haal, en het grote project met mondeling, heb ik ook mijn diploma Front Office Manager binnen!
De komende 2 weken zal het dus nog wat rustiger zijn op Typisch Kim, maar na mijn stage heb ik weer alle tijd en rust om artikels te schrijven. Wel kan het goed zijn dat binnen deze 2 weken nog een of meerdere artikels online komen!

Dat was even een kleine life update en de introductie van mijn nieuwe lay-out!
Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out en hoe is het met jullie?

 

Advertenties

14 gedachtes over “Nieuwe lay-out! + diploma-uitreiking!

  1. debbeautygoddessnl zegt:

    Gefeliciteerd met je diploma en succes met je sollicitatie vandaag!! Ik vind je lay-out heel mooi (zie het nu voor het eerst 😉) met het perzikkleurige menu. Ziet er heel fris uit.

    Like

~ Praat mee! ~ ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s